Květen 2015

Taemin 088

31. května 2015 v 15:04 | ^-* Li-Young |  Taemin photos

That XX MV

31. května 2015 v 13:42 | ^-* Li-Young |  G-Dragon MV

Taemin 087

30. května 2015 v 15:02 | ^-* Li-Young |  Taemin photos

Crayon MV

30. května 2015 v 13:40 | ^-* Li-Young |  G-Dragon MV

G-D & Pharell

29. května 2015 v 14:58 | ^-* Li-Young |  G-Dragon photos

MichiGo MV

29. května 2015 v 13:39 | ^-* Li-Young |  G-Dragon MV

ZE:A 003

28. května 2015 v 14:53 | ^-* Li-Young |  ZE:A photos

Who You MV

28. května 2015 v 13:38 | ^-* Li-Young |  G-Dragon MV

U-Kiss 008

27. května 2015 v 14:51 | ^-* Li-Young |  U-Kiss photos

I'm Coming MV

27. května 2015 v 13:33 | ^-* Li-Young |  Rain videos

1x Dalmatian

26. května 2015 v 14:49 | ^-* Li-Young |  Dalmatian photos

Hip Song LIVE

26. května 2015 v 13:32 | ^-* Li-Young |  Rain videos

1x JYJ

25. května 2015 v 14:47 | ^-* Li-Young |  JYJ

Here I Am MV

25. května 2015 v 0:01 | ^-* Li-Young |  ZE:A videos

Boyfriend 013

24. května 2015 v 14:46 | ^-* Li-Young |  Boyfriend photos

Breathe MV

24. května 2015 v 0:00 | ^-* Li-Young |  ZE:A videos

Nobody MV (english version)

23. května 2015 v 23:59 | ^-* Li-Young |  Wonder Girls videos

1x Henry

23. května 2015 v 14:43 | ^-* Li-Young |  Henry Lau photos

Man Man Ha Ni MV

22. května 2015 v 23:57 | ^-* Li-Young |  U-Kiss MV

S.M. The Ballad 003

22. května 2015 v 14:40 | ^-* Li-Young |  S.M. The Ballad photos

Bingeul Bingeul MV

21. května 2015 v 23:56 | ^-* Li-Young |  U-Kiss MV

Jang Geun Suk 015

21. května 2015 v 14:38 | ^-* Li-Young |  Jang Geun Suk photos

I Like U MV

20. května 2015 v 23:56 | ^-* Li-Young |  U-Kiss MV

Filmographie

20. května 2015 v 14:26 | ^-* Li-Young |  Jang Geun Suk info
2015
Camp
2013
Pretty Man
2012
Love Rain
2011
You Are Beautiful
You Are My Pet
2010
Marry Me, Mary!
2009
You Are Beautiful
The Case Of Itaewon Homicide
2008
Beethoven Virus
Sharp Blade Hong Gil Dong
Members Of The Funeral
Baby And Me
The Longest 24 Months
2007
Do Re Mi Fa Sol La Si Do
The Happy Life
2006
Dust Storm
Alien Sam
One Missed Call Final
2005
Praha Lovers (Lovers in Prague)
2003
Nonstop 4
2002
The Great Ambition
Orange
2001
Four Sisters
Ladies of the Palace
2000
School 3
1998
Hug

One Of You MV

19. května 2015 v 23:54 | ^-* Li-Young |  U-Kiss MV

About Jang Geun Suk

19. května 2015 v 14:14 | ^-* Li-Young |  Jang Geun Suk info

Jméno: Jang Geun Seok (Suk)
Jméno v korejštině: 장근석
Datum narození: 4. srpna 1987
Místo narození: Danyang County, Jižní Korea
Krevní skupina: A
Výška: 180 cm
Váha: 63 kg
Povolání: herec, zpěvák, model a tanečník
Začátek kariéry: 1992
Mluví: korejsky, japonsky a anglicky
Hobby: snowboard, lyže, tanec, zpěv, hraní, vaření
Oblíbená barva: modrá, bílá
Oblíbené jídlo: ananas, kořeněná jídla
Motto: Nic není nemožné!
Vzdělání: Seoul Dong Eui Elementary, Kwang Jang Middle School, New Zealand Nelson College, Bang San High School, Han Yang University (divadelní umění)


Tick Tack MV

18. května 2015 v 23:53 | ^-* Li-Young |  U-Kiss MV

Nature Boy MV

18. května 2015 v 14:02 | ^-* Li-Young |  Jang Geun Suk videos

A Shared Dream MV

17. května 2015 v 23:52 | ^-* Li-Young |  U-Kiss MV

Crazy Crazy Crazy MV

17. května 2015 v 14:01 | ^-* Li-Young |  Jang Geun Suk videos

Belive MV

16. května 2015 v 23:51 | ^-* Li-Young |  U-Kiss MV

Hello MV

16. května 2015 v 14:00 | ^-* Li-Young |  Jang Geun Suk videos

Standing Still MV

15. května 2015 v 23:50 | ^-* Li-Young |  U-Kiss MV

I Will Promise You MV

15. května 2015 v 13:59 | ^-* Li-Young |  Jang Geun Suk videos

Doradora MV

14. května 2015 v 23:49 | ^-* Li-Young |  U-Kiss MV

Trap MV (chinese version)

14. května 2015 v 13:57 | ^-* Li-Young |  Henry Lau videos

Stop Girl MV

13. května 2015 v 23:48 | ^-* Li-Young |  U-Kiss MV

Heartbreaker MV

13. května 2015 v 13:44 | ^-* Li-Young |  G-Dragon MV

0330 MV

12. května 2015 v 23:47 | ^-* Li-Young |  U-Kiss MV

She's Mine MV

12. května 2015 v 23:46 | ^-* Li-Young |  U-Kiss MV

Breathe MV (english sub)

12. května 2015 v 13:43 | ^-* Li-Young |  G-Dragon MV

Clap MV

11. května 2015 v 23:42 | ^-* Li-Young |  Teen Top videos

Humanoids MV

11. května 2015 v 23:23 | ^-* Li-Young |  DBSK MVs

Dancing Out MV

11. května 2015 v 22:58 | ^-* Li-Young |  super junior MV

Crazy MV (dance version)

10. května 2015 v 23:41 | ^-* Li-Young |  Teen Top videos

Keep Your Head Down MV

10. května 2015 v 23:22 | ^-* Li-Young |  DBSK MVs

Miracle MV

10. května 2015 v 22:58 | ^-* Li-Young |  super junior MV

Crazy MV

9. května 2015 v 23:40 | ^-* Li-Young |  Teen Top videos

Run Devil Run MV

9. května 2015 v 23:17 | ^-* Li-Young |  Girls Generation videos

Wonder Boy MV

9. května 2015 v 22:57 | ^-* Li-Young |  super junior MV